HYPNOTHERAPIE & COACHING MET PAARDEN

WAT IS HYPNOTHERAPIE

Na een  gesprek, met als doel tot de kern van uw probleem te komen, begeleid ik u naar een ontspannen toestand. Deze vorm van ontspanning kan u vergelijken met dagdromen. We werken in deze toestand met uw onbewuste. Die zorgt bij voorbeeld voor uw ademhaling, hartritme, vertering en alles wat u op een dag doet waar u niet bewust bij na hoeft te denken. Tijdens een sessie werken we met beelden en emoties van uw onbewuste, dit kan u helpen inzicht te krijgen in of een oplossing te geven voor uw probleem. Voor uw onbewuste is er geen goed of kwaad, uw onbewuste leert heel snel, maakt een programma en gaat dit afspelen. Zo heeft uw onbewuste in het verleden soms iets geleerd, wat nu niet meer zo handig is. Dan kunnen we uw onbewuste hierbij helpen om een nieuw programma te gaan gebruiken,  wat meer passend is in het ‘nu’. En… het zou zomaar kunnen dat u daar blij van wordt! Want uw onbewuste heeft altijd het beste met u voor!

WAT IS COACHING MET PAARDEN

Paarden voelen heel goed de energie van hun omgeving aan. Hierdoor zijn ze een perfecte spiegel van gevoelens, emoties en hoe iemand daar staat. Hiervan is iemand zich soms zelf niet van bewust. Want was diegene dat wel, dan had hij of zij zich mogelijk al lang anders gedragen en alles voor zichzelf opgelost. 

De paarden kunnen helpen om beter te beseffen wat u nu eigelijk doet, hoe u reageert. De feedback van een paard is puur en ze liegen niet. Daarnaast geven ze vaak iets wat u net op dat moment nodig hebt, zo kan u denken aan bij voorbeeld rust of vertrouwen. Tijdens de sessie, samen met een van mijn paarden, help ik u om  meer inzicht te krijgen in of een oplossing te vinden voor uw probleem of een verandering te bewerkstelligen.

voor wie EN WAARVOOR is hypnotherapie en/of paardencoaching

Hypnotherapie en paardencoaching is voor jong en oud. Het kan een breed scala aan klachten of gewoonten verbeteren of veranderen, waardoor u fijner door het leven gaat. Bent u gemotiveerd om te veranderen in positieve zin, dan is dit wat voor u.

Wanneer u zich afvraagt of hypnotherapie of paardencoaching wat voor u kan betekenen, kan er altijd een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek worden gepland.