HYPNOTHERAPIE

ERVARINGEN

Myrthe, 19jr

hooikoorts

hypnotherapie en acupunctuur  9-4-2021

mail 19-4-2021:

Hallo Heidi,

Ik zou nog laten weten wat ik van de hypnose vond.

Ik vond het erg ontspannend. In het begin het is het wel wennen dat je de controle moet loslaten, maar je stelde me wel op mij gemak waardoor ik snel ontspannen werd. Na die tijd heb minder tot geen last gehad van mij hooikoorts. Door je te ontspannen kun je je goed focussen op wat word gezegd en ga je mee met de flow.

Dominique

Suikerbehoefte en coca cola

10-01-2021 hypnotherapie

App 16-1-2021: Aan het lijnen sinds 4 jan en sindsdien geen cola meer aangeraakt. Leek van de week makkelijker te zijn om eraf te blijven en ook van andere suiker dingen. Dus dat is fijn! En heeft de hypnose sessie wellicht echt wel wat gedaan. Leek ook of ik minder met eten bezig was of zo, dus ik hoop dat dat zo blijft. Nogmaals bedankt!

Danielle, 51jr 

20-10-2020: Paardencoaching en hypnotherapie

Ik heb het als zooooo positief ervaren 😉

En naar mijn idee werkt het echt! Blijf veel minder hangen in nare gedachten en kan mezelf veel beter ‘helpen’. Voel me geestelijk zo veel sterker. Echt heel fijn!!!! Denk er echt nog heel veel aan. 

Jolanda

3,5 jr geleden meningitis, sepsis, 4 dagen coma, nu PICS (post intensive care syndroom). 

Doel: meer rust in hoofd krijgen. Nu continu overprikkeld door trauma en hersenschade.

1-12-2020: Paardencoaching en hypnotherapie

App na sessie: erg moe, maar ik voel me goed! Ik voel me nog steeds rustiger dan dat ik was. Je bent een topper!

15-12-2020: Paardencoaching en hypnotherapie

App na sessie: Bedankt weer! Ik kijk er wederom met een goed gevoel op terug!

In het kader van minder moeten… Ik moest eigenlijk nu nog beneden stofzuigen, maar ik doe het vandaag niet meer. En ik voel me er goed bij!

12-1-2021: Paardencoaching en hypnotherapie

App na sessie: Het heeft zeker gewerkt! Daar ben ik jou erg dankbaar voor!

App 15-1-2020: Foto op fiets bij Hoog Soeren

Hoi Heidi, I did it! Ik heb zojuist een heerlijk rondje Hoog Soeren op de mkb gefietst! Ik werd niet geregeerd door angst. Het licht wat dinsdag door het raampje kwam zat in mijn hoofd. De druk en de drukte was er niet!

App 9-2-2021: Met mij gaat het goed. Jouw behandelingen hebben mij echt goed gedaan!  

Jeltje, Paardencoaching 

16-10-2019:

Heidi, ik vond het geweldig! Je hebt me met een paar ogenschijnlijk simpele stappen een heleboel laten inzien en stof tot nadenken gegeven. Heel fijn. Je hebt voor mij op een goede manier verbinding met het paard gelegd.  Ve…(erg hoor ik heb niet goed geluisterd naar zijn naam) hij heeft een magisch invoelend vermogen. Haast onbegrijpelijk. Ik ben vol bewondering!

Het is zo grappig: als ik aan mijn anker denk voel ik een stootje tegen mijn schouder van zijn hoofd van..hup Jel aan de slag ..en daar word je blij van! Kortom je hebt me er een groot plezier meegedaan en ik ga ermee aan de slag. ik wil over een poosje graag nog een keer om alles goed in te laten dalen en uit te diepen (omgaan met paarden en leefstijl). Consult tegen tarief uiteraard.

Dank je wel Heidi

Groetjes

Jeltje

6 dec 2019:

Heidi dat was weer een fijne coaching. Bij het uitdiepen van het onderwerp gingen we van “je verantwoordelijk voelen voor anderen (mens en/of organisatie) “ naar het bepalen van je eigen grenzen, wat wil je zelf, hoever laat je iets of iemand binnenkomen. Ik vind het heel bijzonder dat ik door het leiden van een paard tot diepere inzichten kom en me realiseer dat ik zelf de grens moet bepalen. Bijzondere dieren zijn het en ik ben blij dat ik van jou leer daar beter mee om te gaan.

Heel veel dank

Lieve groet

Jeltje

Koosje, paardencoaching

26 dec 2019:

Beste Heidi,

Hopelijk heb je fijne kerstdagen doorgebracht?

Veel dank voor de leuke en vooral nuttige coaching sessie met Cheetah afgelopen dinsdag.  

Het was leerzaam, boeiend en dankzij jouw aanpak heb ik weer een beetje meer inzicht gekregen.

Mijn hulpvraag (hoe voorkom ik dat alles zelf blijf doen en zonder schroom hulp kan vragen) is redelijk goed beantwoord. De wijze waarop je met behulp van Cheetah mij deed inzien dat ik verder kan kijken dan mijn eigen plateau was erg plezierig.

Je aanpak is rustig, je stelt de goede vragen en je hebt me bewust “laten worstelen”. Het voelde fijn dat ik meteen een goede band (verbinding) met Cheetah had waardoor ik me kon concentreren op het oplossen van de opdracht die je me gaf. Tijdens de sessie kreeg ik soms wel eens het gevoel dat ik te veel moest “zwemmen” en dacht ik bij mezelf: nou kom nou maar met de oplossing. Maar natuurlijk was het juist de bedoeling dat ik expliciet jouw hulp in riep. Dat begreep ik echter pas bij de analyse van de les. Een eventuele overweging kan zijn om bij toekomstige cliënten te benoemen dat jij als coach afwacht tot betrokkene hierom vraagt.

Het is me in elk geval inzichtelijk geworden dat

Ø  het voor mij helpt om aan de voorkant van een “relatie” de verbinding aan te gaan, om vervolgens hulp te kunnen vragen zonder dat als het zwakte wordt gezien.

Ø  Ik vooraf de afspraak wil maken zodat als om hulp vraag ik weet dat de ander eerlijk met ja of nee antwoord.

Nogmaals dank voor de plezierige sessie en ik wens je heel veel succes met het eindexamen!

Hartelijke groet

Koosje de Vries