ACUPUNCTUUR

ERVARINGEN

Geachte lezer,

Dr. Hugen-Beckers is een zeer prettige hulpverlener.
Zij luistert en adviseert als een Westerse huisarts en schakelt daarna vol zelfvertrouwen als behandelaar over naar de Oosterse acupunctuur, in mijn ogen een voortreffelijke combinatie. Dat schept vertrouwen.

Als voormalig scepticus weet ik inmiddels 100% zeker dat acupunctuur helpt bij mijn aandoening en zeer veel andere kwalen, niet vreemd want al meer dan tweeduizend jaar vertrouwen miljarden Chinezen op deze wijze van behandelen.

Dr. Hugen-Beckers weet die Oosterse wijsheid uitstekend toe te passen, en te combineren met een reguliere Westerse behandelwijze, dat botst zeker niet.

Een aanrader!


Ad B.

Mw Hugen is een zeer prettige open hulpverlener, ze wekt vertrouwen. Het is ook heel makkelijk om haar je vertrouwen te geven! Het ging eigenlijk vanzelf terwijl mij dat doorgaans veel moeite kost na zoveel hulpverleners en drs.

Ik was wat sceptisch toen ik met klachten als erg gestressed en weinig energie voor eerst kwam
Merk dat na vier behandelingen een stuk rustiger ben en ondanks dat nog steeds veel zenuwpijn in de heup, maar daarvoor kwam ik ook niet bij haar, veel heb minder moe ben en meer energie heb. Dit maakt het allemaal toch een stuk relaxter om er mee om te gaan!
Ook heb ik minder last van spierspanning door stress in de nek en schouder.

IDD een aanrader!

 

G.

Ik ben onder behandeling om de bijwerkingen van chemotherapie te verzachten.
Direct na de behandelingen ben ik veel minder misselijk. Gedurende de behandeling merk is al dat mijn darmen weer beginnen te werken. Tevens heb ik de dag na de behandeling veel meer energie dan daarvoor. Ikheb heel veel vertrouwen in dr. Hugen-Beckers en wil haar dan ook zeer aanbevelen.

 

Jeanine Stokking-van Baak

Jan S.: Mw.Hugen heeft met HEEL veel naaldjes mijn nek blokkade kunnen verhelpen.
Wat heel veel -peuten en -logen niet gelukte heeft zij met ongeveer 8 behandelingen
wel voor elkaar gekregen. Ik ben haar heel dankbaar, want ik durfde weer met vol
vertrouwen auto rijden. Mijn hobby is voor de Nederlandse Alarmcentrales werken
en dat ging haast niet meer.
Dr, Mw. Hugen, bedankt

 

Jan S.

Heidi Hugen heeft mij in 2 maanden tijd (4 behandelingen) geholpen om hormonaal weer in balans te komen (na een miskraam). Daarnaast heeft de acupunctuur geholpen om meer rust in mijn hoofd te krijgen. Ze is deskundig en legt goed uit wat ze doet, wat haar bevindingen zijn en wat het plan is, heel prettig! De laatst geplande afspraak kon ik afzeggen, aangezien de hormonen weer aanzienlijk aanwezig zijn, deze keer met een goede reden: ik ben zwanger!

 

Mariëlle

Op aanraden van een goede vriendin hebben wij een afspraak gemaakt bij Heidi Hugens Beckers.
Wij wilden stoppen met roken en dat is tot op heden goed gelukt, dankzij de acupunctuur behandeling en begeleiding van Heidi.( nu 8 weken geleden)
Het intacke gesprek voelde gelijk al heel vertrouwd.
Ook zijn er andere klachten mee behandeld, waar wij erg blij en tevreden over zijn.
Heidi hartelijk bedankt.

 

Eef en Marian